Το Φυσικοθεραπευτήριο

 

 

Το ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ KINISIS  στεγάζεται στην οδό Βασ. Γεωργίου 11 & Σούρη στο Χαλάνδρι και αποτελεί μία σύγχρονη και ολοκληρωμένη μονάδα αποκαταστάσεως παθήσεων του μυοσκελετικού, καρδιαναπνευστικού και νευρικού συστήματος. Ιδρυτής και υπέυθυνος φυσικοθεραπευτής είναι ο κ. Πετρουτσόπουλος Ελευθέριος , πτυχιούχος Τμήματος Φυσικοθεραπείας Αθηνών , ειδικευμένος στη μετεγχειρητική αποκατάσταση Ώμου – Γόνατος Αθλητών στο “Sport’s Center of Long Island – New York”. Ηγείται μιας ομάδας έμπειρων φυσικοθεραπευτών σε συνεργασία με την φυσικοθεραπεύτρια κα Λαφαζάνου Αιμιλία. Επίσης  συνεργάζεται με την ιατρό Ω.Ρ.Λ. Δρ. Ξιφαρά Σταυρούλα στον τομέα αντιμετώπισης ιλίγγου.

 Το φυσικοθεραπευτήριο  λειτουργεί σε έναν άνετο και σύγχρονο χώρο όπου παρέχονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου αντιμετωπίζοντας το κάθε περιστατικό με την προσοχή και επιμέλεια που απαιτείται. Η σημασία που δίνεται με ένα επιστημονικό και ιδιαίτερα ανθρώπινο τρόπο αποκατάστασης είναι χαρακτηριστικό της αντιμετώπισης όλων των περιστατικών. Ο κάθε ασθενής απολαμβάνει τη θεραπεία του στον ιδιωτικό του χώρο , όπου μπορεί να ηρεμήσει , να συζητήσει με τον φυσικοθεραπευτή ελεύθερα και να περάσει πιο ευχάριστα την ώρα της συνεδρίας.

 Η συνεχής επιμόρφωση και εκπαίδευση του επιστημονικού μας προσωπικού έχει στόχο την παρακολούθηση της εξέλιξης στον χώρο της φυσικοθεραπείας με τον πιο ιδανικό τρόπο για την αντιμετώπιση των παθήσεων.

 Τo ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ακολουθεί δυναμική προσέγγιση στην φροντίδα του πάσχοντος. Διαμορφώνουμε ένα προσωπικό θεραπευτικό πρόγραμμα χρησιμοποιώντας σύγχρονα μέσα και μηχανήματα .

Το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό μας, εφαρμόζει σύγχρονες μεθόδους θεραπείας & αποκατάστασης χρησιμοποιώντας προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό.
1.  Ηλεκτροθεραπεία

  • Διαδυναμικά
  • Γαλβανικά
  • Φαραδικά
  • Διασταυρούμενα

2.  Tens
3.  Ιοντοφορεση
4.  Διαθερμία

  • Μικροκυμάτων
  • Βραχέων κυμάτων

5.  Κρουστικοί υπέρηχοι

  • Υπέρηχοι

6.  Μαγνητικά πεδία
7.  Κυκλοφορητής άνω κατά άκρων
8.  Ir υπέρυθρες – Uv υπεριώδεις
9.  Δινόλουτρα
10.Παραφινόλουτρα
11.Θερμά επιθέματα
12.Κρυοθεραπεία

13. Biofeedback

14. Laser - M.L.S.

 

Ωράριο Λειτουργίας

Το ωράριο του Φυσικοθεραπευτηρίου μας είναι: Καθημερινά 08:30 - 20:30.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελευθέριος Πετρουτσόπουλος - KINISIS

    Βασ. Γεωργίου 11 & Σούρη
    15232 Χαλάνδρι
    210 6826927
    Ωράριο: Καθημερινά 8:30 - 20:30
    lpetroutsopoulos@gmail.com